Contact

7Zebra’s is een creatief realisatienetwerk voor maatschappelijke uitdagingen. Heb jij zo’n uitdaging op je bord liggen, neem dan contact met ons op. Je kunt bellen of mailen of het formulier invullen. Stel een vraag, formuleer een offerteverzoek, inspireer ons of laat ons weten wat je van ons vindt. Dan reageren we zo snel mogelijk. Uiteraard helemaal vrijblijvend. We hebben ook een traktatie in de aanbieding. Een uur gratis meedenken over jouw uitdaging, in de vorm van een proeverij aan mogelijkheden. Voor een bijzonder traject maken we graag tijd.

7Zebra’s

Grebbeberglaan 15
3527 VX  Utrecht
06-1459 8081 (tel. directeur Boukje Keijzer)
info AT 7zebras DOT nl

Mocht je een specifieke zebra zoeken dan vind je hun contactgegevens hier.

Kamer van Koophandel: 64850757

7Zebra’s op Linkedin 7Zebra’s op Pinterest

 

 

7Zebra’s en privacy

Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met jouw gegevens en zijn ons bewust van de Europese regelgeving (AVG) op het gebied van privacy. Dat betekent dat wij als collectief geen gegevens van onze relaties opslaan.

  • We slaan uitsluitend bedrijfsgegevens van onze klanten op, geen privégegevens.
  • Onze nieuwsbrief sturen wij uitsluitend naar mensen waar wij een persoonlijke relatie mee hebben. Mocht je de nieuwsbrief ontvangen en geen interesse (meer) hebben, dan vind je in iedere nieuwsbrief een link om je af te melden.
  • Onze boekhouder kan alleen de zakelijke gegevens van onze opdrachtgevers en -nemers inzien en bewaart die volgens de AVG regels.
  • Ons webhosting-partner kan alleen de zakelijke gegevens van onze opdrachtgevers en -nemers inzien en bewaart die volgens de AVG regels.
  • Op de website werken wij alleen met de officiële analytische cookies van Google Analytics, zodat we kunnen zien welke doelgroepen onze website bezoeken en welke informatie bekeken wordt.

Ontmoetingsformulier

Als je de vakken met een sterretje (*) niet invult, kunnen we niet reageren op je vraag of opmerking. Of je de rest invult is aan jou. Relaties zijn verbintenissen tussen individuen en niet zomaar overdraagbaar. Dat betekent ook dat al je gegevens veilig zijn bij ons.

Email *

Naam * (Voornaam, tussenvoegsels, achternaam)

Organisatie

Functie

Adres (straatnaam, huisnummer, toevoegingen)

Postcode, plaatsnaam

Telefoon *

Je vraag *